• Quad rijden – Lunch – Abseilen

  Al naar gelang uw wensen, zullen wij u de ervaring van het abseilen van een steile rotswand doen beleven. Ziet u het voor zich? U, aan een touwtje, enkele tientallen meters boven de grond, tegen een steile, grauwe rotswand en dan maar zien om veilig op de grond te geraken? Haha, dit is echt zó gaaf, u zult dat zéker (wellicht pas achteraf, als u weer veilig op de grond staat) gaan beamen!
  lees meer >>
  € 77,50 p.p. overleg 1 dag
 • Quad rijden – Lunch – Kanovaren

  Als de borden leeg zijn en de afwas gedaan, gaat u richting de waterkant. Zoals u weet, loopt er een aantal mooie, snelstromende (en koude!) riviertjes door de Ardennen; de Ourthe is er daar een van. Deze rivier gaar u deze middag wat beter leren kennen…

  We kunnen instappen in een van de klaarliggende kano’s en heerlijk genieten van het ruisen van het water, het kabbelen van de golfjes en het gespetter van de watervogels (als u zich tenminste overeind kunt houden in de kano!).

  lees meer >>
  € 75,00 p.p. overleg 1 dag
 • Quad rijden – Lunch – Paintballen

  Paintballen hoeven wij hier niet verder uit te leggen, lijkt ons. Maar we kunnen het niet laten, het is ook zó geweldig leuk! Voorzien van beschermende kleding en een geweer met in plaats van kogels, verfpatronen in het magazijn, trekt u tegen elkaar ten strijde in de bush van de Ardenner jungle. CHAAAARRRGE…!
  lees meer >>
  € 85,00 p.p. overleg 1 dag
 • Quad rijden – Lunch – Mountainbiken

  Mountainbiken behoeft eigenlijk geen nadere toelichting, ware het niet dat wel even toegevoegd dient te worden dat de Belgische Ardennen een ietwat serieuzere ondergrond biedt dan de crossbaan in Schoorl (om maar iets te noemen). This is serious shit!
  lees meer >>
  € 85,00 p.p. overleg 1 dag
 • Quad rijden – Lunch – Speleologie

  Als u liever IN de berg gaat dan er OP, kunnen we er voor kiezen om een grot in de Belgische rotsen te gaan ontdekken. U gaat, onder begeleiding van een ervaren speleologie gids, de ondergrondse spelonken van de Belgische Champagne Ardennen ontdekken. En vergis u niet! Dit wordt géén gezellig wandeltourtje in het donker, maar een serieuze sluip, kruip en schuiftocht door de nauwste openingen in de Ardenner bergen! Donker, kil en mysterieus, maar geweldig spannend en super interessant!.
  lees meer >>
  € 80,00 p.p. overleg 1 dag
 • Quad rijden – Lunch – Vlot varen

  Als de borden leeg zijn en de afwas gedaan, gaat u richting de waterkant. Zoals u weet, loopt er een aantal mooie, snelstromende (en koude!) riviertjes door de Ardennen; de Ourthe is er daar een van. Deze rivier gaat u deze middag wat beter leren kennen…

  U gaat uw eigen vlot bouwen en laat het feit of u het droog houdt, afhangen van uw scheepsbouwkunst!

  lees meer >>
  € 75,00 p.p. overleg 1 dag
 • Quad rijden – Lunch – Boogschieten

  Voor diegene die liever het zekere voor onzekere neemt ten aanzien van “het drooghouden”, hebben we een aantal professionele handbogen gereed liggen. Enkele ervaren schutters kunnen u de kneepjes van deze ècht eeuwenoude schietsport bijbrengen. Waan u Robin Hood of Winnetou (m/v)!
  lees meer >>
  € 75,00 p.p. overleg 1 dag