Quad rijden – Lunch – Abseilen

U begint deze enerverende dag in de jungle van de Belgische Ardennen met een kop koffie en een eerste kennismaking met onze begeleiders en onze 4x2 quads, inclusief een uitvoerige (veiligheids-)instructie. Vervolgens gaat u op pad en ontdekt u, vanaf het zadel van een 350cc Grizzly quad, het woeste Ardenner landschap met haar heuvels, bergen, dalen en snelstromende beekjes. Wow..!

Als u een paar uur later, natrillend en opgewonden aan de heerlijke lunch zit, zult u uw enthousiaste outdoor ervaringen kunnen delen met uw deelgenoten. Rust even lekker uit, geniet van de natuur en maak u op voor de middag, waarin u de bergen op zult gaan!

Nadat de tafels zijn afgeruimd, trekt u de bergen in, uiteraard weer onder professionele begeleiding. Al naar gelang uw wensen, zullen wij u de ervaring van het abseilen van een steile rotswand doen beleven. Ziet u het voor zich? U, aan een touwtje, enkele tientallen meters boven de grond, tegen een steile, grauwe rotswand en dan maar zien om veilig op de grond te geraken? Haha, dit is echt zó gaaf, u zult dat zéker (wellicht pas achteraf, als u weer veilig op de grond staat) gaan beamen!

€ 77,50 p.p. overleg 1 dag
Extra activiteit

Bel ons

+31 226 755 456