Quad rijden – Lunch – Speleologie

Ook bij dit arrangement wordt u, na een grondige veiligheidsinstructie en introductie en uitleg over onze 4x2 Grizzlies, losgelaten in de bush van de Belgische Ardennen. Nou ja, niet helemaal los natuurlijk; u worden begeleid door ervaren gidsen die u langs de juiste paden en lanen leiden. Respect voor de natuur!

Tussen de middag gebruikt u de heerlijke lunch gezamenlijk met uw mede outdoor enthousiastelingen en kunt u weer enigszins op kracht komen.

Als u een paar uur later, natrillend en opgewonden aan de heerlijke lunch zit, zult u uw enthousiaste outdoor ervaringen kunnen delen met uw deelgenoten. Rust even lekker uit, geniet van de natuur en maak u op voor de middag, waarin u de bergen in zult gaan!

Als u liever IN de berg gaat dan er OP, kunnen we er voor kiezen om een grot in de Belgische rotsen te gaan ontdekken. U gaat, onder begeleiding van een ervaren speleologie gids, de ondergrondse spelonken van de Belgische Champagne Ardennen ontdekken. En vergis u niet! Dit wordt géén gezellig wandeltourtje in het donker, maar een serieuze sluip, kruip en schuiftocht door de nauwste openingen in de Ardenner bergen! Donker, kil en mysterieus, maar geweldig spannend en super interessant!.
€ 80,00 p.p. overleg 1 dag
Extra activiteit

Bel ons

+31 226 755 456